Str Fagului nr. 87, Cluj Napoca 12:00 - 23:00 +40 726 689 933

Evenimente

GRADINA DE VIS A EVENIMENTULUI TAU
Romantica si eleganta noua terasa se deschide spre
un spatiu verde plin de rafinament si personalitate

CONCEPT

TERASA SI SALA DE EVENIMENTE
Imbina rafinamentul bucatariei italiene si al elegantei decorative mediteranene intr-un superb cadru natural din Cluj-Napoca. Spatiul generos al domeniului ofera numeroase locuri de parcare pentru invitati, un lounge primitor si o terasa verde cu superba priveliste spre dealurile inverzite ale zonei. Sala de evenimente cu o capacitate de pana la 400 de persoane se deschide spre gradina unde pot avea loc ceremonii si momente unice

 

GALERIE IMAGINI


 

NUNTA DE VIS

Un cadru elegant, o atmosfera de poveste care vor face din nunta ta un eveniment memorabil pentru tine si invitatii tai, o zi magica, o zi plina de imbratisari calde si promisiuni care dureaza o viata!


IN FAMILIE

Restaurant DaVinci este locul ideal unde va puteti petrece cele mai memorabile momente din viata dumneavoastra alaturi de familie, prieteni si cunoscuti. De la botezuri si aniversari, pana la mese festive si petreceri de sarbatori insotiti de cei dragi.


EVENIMENTE CORPORATE

Intruniri, conferinte, actiuni de training sau team-building, petreceri corporate – sarbatorirea succesului realizat impreuna, intr-o atmosfera ce denota incredere si identitate proprie.

 
Please wait...

Fii la curent cu noutățile noastre.

Lasă-ne adresa de email și vei fi primul care vei afla informații despre evenimentele noastre din restaurant.